Het curatorium laat in totaal 3 studenten toe

(Update: 22/05, 18.10 uur) Het curatorium, bijeen in Rotterdam, heeft in de achterliggende vergaderdagen drie mannen aangenomen die de opleiding aan de Theologische School mogen gaan volgen.

Het betreft:

  • A.E. Brijder (1982) uit Werkendam, werkzaam in het onderwijs en ouderling van de plaatselijke gemeente. Hij is getrouwd en vader van vijf kinderen.

  • J.M. Evers (1965)  uit Masterton, ouderling van de gemeente te Carterton (NZ), leidinggevend chemicus in de technologie van een internationaal concern (zuivelindustrie), getrouwd en vader van vijf kinderen.

  • J.J. Hoogerbrug (1985) uit Ammerstol, zelfstandig ondernemer en is ouderling te Stolwijk. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen.

De Heere komt hiervoor alle dank toe. Dat in de toekomst mag blijken dat de genomen besluiten in Zijn gunst zijn geweest.

Het curatorium

 

Download hier het overzicht aangenomen studenten in de periode 1965-2019

Actueel

Het is mogelijk om de bevestigings- en intrededienst na te luisteren van de kandidaten. M.L. Dekker, H. de Leeuw en  G.P. Nieuw Amerongen (klik daarvoor op de betreffende naam). 

Op zondag 8 september begon het evangelisatiewerk in Scheveningen, wat een nieuwe wending betekent van "Het Kompas". Ds. H.A. van Zetten ging voor in twee diensten en veldwerker Marco van Velden werd toegesproken. 

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

do 19 september 2019 Jubileumdienst ds. W. Silfhout in verband met zijn 25-jarig ambtsjubileum. Locatie: GG Capelle aan den IJssel - Middelwatering. Aanvang: 19.45 uur.
za 21 september 2019 Ds. M. Karens, emerituspredikant te Middelburg, is 25 jaar predikant.
zo 22 september 2019 Jubileumdienst ds. M. Karens in verband met zijn 25-jarig ambtsjubileum. Locatie: GG Werkendam. Aanvang: 10.00 uur.
wo 25 september 2019 Kerkdienst te Amersfoort waarin dhr. D.L. Elenbaas als veldwerker aan de gemeente wordt verbonden. Voorganger: ds. W. Visscher. Aanvang: 19.30 uur.
do 26 september 2019 Ds. A.B. van der Heiden, emerituspredikant te Doetinchem, is 40 jaar predikant.
Alle agenda items