Zomerconferentie voor studenten

De Werkgroep voor Studenten van de Gereformeerde Gemeenten belegt DV aanstaande vrijdag 20 en zaterdag 21 september een conferentie voor alle studenten die studeren aan een WO- of HBO-instelling.

Het thema is “Evangelische beweging, spiegel en spanningsbron”.

Op vrijdagavond wordt er een lezing gehouden door ds. J.M.D. de Heer, mede naar aanleiding van zijn promotie-onderzoek.

Op zaterdagmorgen wordt er een lezing gehouden door de heer P.C. van Olst. Na beide referaten is er een plenaire discussie.

De conferentie wordt gehouden in het gebouw van het Hoornbeeck College (Noordelijk Halfrond 10) te Gouda.
Er is volop gelegenheid voor onderling gesprek en ontmoeting. Voor de eerstejaars studenten zal er in de loop van vrijdagavond een speciaal introductiemoment zijn.

Voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden zie de website https://www.werkgroepstudenten.nl/zomerconferentie-2019/

Actueel

Het is mogelijk de bevestigings- en intrededienst van ds. W.A. Zondag (te Dordrecht, 2 oktober jl.) na te luisteren (klik hier).

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

wo 6 november 2019 Landelijke dankdag (hiervan kan worden afgeweken indien een gemeente vacant is of in delen van het land waar men traditiegetrouw op een andere woensdag dankdag houdt).
wo 8 januari 2020 Ds. G.J.N. Moens neemt afscheid van Lisse. Aanvang dienst: n.n.b.
di 14 januari 2020 Vergadering classis Goes, te Goes. Aanvang: 19.00 uur.
do 23 januari 2020 Bevestiging (door ds. K. Boeder) en intrede van ds. G.J.N. Moens, te Middelharnis. Aanvang diensten: n.n.b.
ma 27 januari 2020 Vergadering classis Middelburg, te Middelburg-Zuid. Aanvang: 19.00 uur.
Alle agenda items