Zomerconferentie voor studenten

De Werkgroep voor Studenten van de Gereformeerde Gemeenten belegt DV aanstaande vrijdag 20 en zaterdag 21 september een conferentie voor alle studenten die studeren aan een WO- of HBO-instelling.

Het thema is “Evangelische beweging, spiegel en spanningsbron”.

Op vrijdagavond wordt er een lezing gehouden door ds. J.M.D. de Heer, mede naar aanleiding van zijn promotie-onderzoek.

Op zaterdagmorgen wordt er een lezing gehouden door de heer P.C. van Olst. Na beide referaten is er een plenaire discussie.

De conferentie wordt gehouden in het gebouw van het Hoornbeeck College (Noordelijk Halfrond 10) te Gouda.
Er is volop gelegenheid voor onderling gesprek en ontmoeting. Voor de eerstejaars studenten zal er in de loop van vrijdagavond een speciaal introductiemoment zijn.

Voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden zie de website https://www.werkgroepstudenten.nl/zomerconferentie-2019/

Actueel

Geen actueel nieuws gevonden

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

vr 30 oktober 2020 De gemeente Grand Rapids - Beckwith (USA) bestaat op 30 oktober 150 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt op 28 oktober een herdenkingsdienst gehouden.
wo 4 november 2020 Landelijke dankdag (hiervan kan worden afgeweken indien een gemeente vacant is of in delen van het land waar men traditiegetrouw op een andere woensdag dankdag houdt).
wo 4 november 2020 Ds. G.M. de Leeuw neem afscheid van Grand Rapids - Beckwith (USA). Aanvang dienst: 19.00 uur (plaatselijke tijd).
do 19 november 2020 Presentatie bijbels dagboek voor jongeren met autisme (Helpende Handen) vanuit de GG te Zeist. Aanvang: 19.30 uur. De bijeenkomst is te volgen via www.helpendehanden.nl/presentatieprofetischwoord.
di 24 november 2020 Bevestiging en intrede van ds. G.M. de Leeuw, te Nobleford (Canada). Aanvang diensten: 14.00 en 19.00 uur (plaatselijke tijd).
Alle agenda items