Nieuwe directeur voor Bureau Kerkelijke Dienstverlening

Het Deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening Gereformeerde Gemeenten (DKD) heeft de heer G.J. (Gert) ten Bolscher benoemd tot directeur Bureau Kerkelijke Dienstverlening Gereformeerde Gemeenten. Hij treedt D.V. per 1 juni 2020 in dienst.

De heer Ten Bolscher (1970) heeft bedrijfskundige informatica gestudeerd aan de Universiteit Twente. Hij is vanaf 2008 tot op heden als zelfstandig ondernemer werkzaam als consultant. Daarvoor was hij in verschillende sectoren als leidinggevende werkzaam. Hij heeft onder meer ruime expertise op het gebied van de implementatie van financiële software. Deze expertise en zijn overige capaciteiten geven het vertrouwen dat ook voor de toekomst het Bureau Kerkelijke Dienstverlening haar werkzaamheden naar tevredenheid zal blijven uitvoeren.

Hij is woonachtig in Woudenberg en kerkelijk verbonden aan de Gereformeerde Gemeente in Amersfoort, waar hij sinds 2000 ambtsdrager is.  

Het deputaatschap wenst de heer Ten Bolscher in alle opzichten Gods onmisbare zegen toe.

Zij bedankt voorts de heer B.W. (Bart) Drost voor zijn jarenlange inzet en alle bewezen diensten en de heer M. (Machiel) Hoogendoorn voor zijn inzet tijdens de interim-periode. Beiden worden Gods onmisbare zegen toegewenst voor de toekomst.

Namens het Deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening Gereformeerde Gemeenten,

Ds. H. van der Heiden, voorzitter

L.W. Both, secretaris

Actueel

Op het Centraal Bureau in Woerden is een verminderde personele bezetting. De meeste medewerkers werken vanuit huis. U wordt verzocht niet dringende bezoeken tot een later moment uit te stellen. Bezoeken die niet kunnen worden uitgesteld, kunnen van tevoren worden aangemeld via desbetreffende organisatie. Het Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening blijft telefonisch bereikbaar via 0348-489900.

De gemeente Moerkapelle heeft vrijdag 15 mei jl. haar nieuwe orgel in gebruik genomen. De Zwitserse orgelbouwer Edskes orgelbouw heeft het oude orgel compleet vernieuwd. Van 17 stemmen naar 30 stemmen, verdeeld over hoofdwerk, bovenwerk en pedaal. De speeltafel bevindt zich nu niet meer aan de linkerzijde van het orgel, maar in de onderkast, recht onder het front. Vanwege de omstandigheden vond de overdracht in klein comité plaats. Op een later moment hoopt men in Moerkapelle alsnog een officiële ingebruikname te kunnen realiseren.

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

zo 31 mei 2020 Ds. A.J. de Waard neemt afscheid van Nieuwdorp. Aanvang dienst: 18.30 uur.
di 2 juni 2020 Bidstond te Grand Rapids (USA) i.v.m. de te houden vergadering van het curatorium N.R.C. inzake examen / toelating van studenten aan de Theologische School. Deze bijeenkomst is uitgesteld tot nader order.
wo 3 juni 2020 Het curatorium van de N.R.C. (de gemeenten in Amerika en Canada) komt bijeen in verband examens / toelating van studenten aan de Theologische School (Grand Rapids). Deze bijeenkomst is uitgesteld tot nader order.
za 13 juni 2020 Bevestiging (door ds. A. Schot) en intrede van ds. A.J. de Waard, te Urk. Aanvang diensten: 10.00 en 14.30 uur.
zo 14 juni 2020 Ds. A.T. Vergunst neemt afscheid van Waupun (USA). Aanvang dienst: 18.00 uur (plaatselijke tijd)
Alle agenda items