Kandidaat H. de Leeuw neemt beroep aan

Kandidaat H. de Leeuw te Grand Rapids, beroepbaar sinds jl. maandag 10 juni, heeft het beroep van de gemeente Franklin Lakes (USA) aangenomen.

Franklin Lakes, een gemeente met iets meer dan 600 (doop)leden, is slechts 1 maand vacant (sinds 14 mei j.l.), toen ds. J. den Hoed er afscheid nam in verband met zijn vertrek naar Lynden. Het was het sindsdien het eerste beroep dat werd uitgebracht.

Kand. de Leeuw (30 jaar) ontving deze week 11 beroepen vanuit de gemeenten "overzee". Nu hij her beroep van Franklin Lakes heeft aangenomen zal hij de 7e predikant worden van deze gemeente.

Actueel

Het is mogelijk om de bevestigings- en intrededienst na te luisteren van de kandidaten. M.L. Dekker, H. de Leeuw en  G.P. Nieuw Amerongen (klik daarvoor op de betreffende naam). 

Op zondag 8 september begon het evangelisatiewerk in Scheveningen, wat een nieuwe wending betekent van "Het Kompas". Ds. H.A. van Zetten ging voor in twee diensten en veldwerker Marco van Velden werd toegesproken. 

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

do 19 september 2019 Jubileumdienst ds. W. Silfhout in verband met zijn 25-jarig ambtsjubileum. Locatie: GG Capelle aan den IJssel - Middelwatering. Aanvang: 19.45 uur.
za 21 september 2019 Ds. M. Karens, emerituspredikant te Middelburg, is 25 jaar predikant.
zo 22 september 2019 Jubileumdienst ds. M. Karens in verband met zijn 25-jarig ambtsjubileum. Locatie: GG Werkendam. Aanvang: 10.00 uur.
wo 25 september 2019 Kerkdienst te Amersfoort waarin dhr. D.L. Elenbaas als veldwerker aan de gemeente wordt verbonden. Voorganger: ds. W. Visscher. Aanvang: 19.30 uur.
do 26 september 2019 Ds. A.B. van der Heiden, emerituspredikant te Doetinchem, is 40 jaar predikant.
Alle agenda items