ZGG benoemt evangelist voor Albanië

Zending Gereformeerde Gemeenten heeft de heer P.E.B. van Ojen uit Woudenberg benoemd als evangelist voor het zendingsveld in Albanië.

Pieter van Ojen (31) heeft aan de Vrije Universiteit theologie gestudeerd en daar vervolgens een Educatieve Master afgerond. Op dit moment is Pieter teammanager op het Van Lodenstein College in Amersfoort. Zijn vrouw Arianne is werkzaam als pedagogisch medewerker. Het echtpaar Van Ojen – Geluk heeft twee kinderen in de leeftijd van 0 en 4 jaar.  

De familie Van Ojen is lid van de Gereformeerde Gemeente te Zeist waar de heer Van Ojen ouderling is.

Actueel

De gemeente Nieuwdorp nam vrijdag 12 april een uitgebreid orgel in gebruik. Omdat de gemeente groeide en het orgel te klein werd is het orgel, dat stamt uit 1744, vernieuwd met de techniek van Hauptwerk.

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

ma 20 mei 2019 Het curatorium komt bijeen in verband met de toelating van studenten aan de Theologische School te Rotterdam (dag 1).
di 21 mei 2019 Het curatorium komt bijeen in verband met de toelating van studenten aan de Theologische School te Rotterdam (dag 2)
wo 22 mei 2019 Het curatorium komt bijeen in verband met de toelating van studenten aan de Theologische School te Rotterdam (dag 3)
wo 22 mei 2019 Bevestiging (door ds. P. van Ruitenburg) en intrede van ds. J. den Hoed, te Lynden.
wo 22 mei 2019 Bidstond Particuliere Synode Oost, te Ede. Aanvang: 19.30. Voorganger: ds. A. Schreuder.
Alle agenda items