Webinar voor alle leidinggevenden van de kinder- en tienerclubs

Er leven veel vragen en onzekerheden over de evangelisatieactiviteiten. Gaat de Vakantiebijbelclub nog door? Hoe houden we de kinderen en jongeren die naar de clubs kwamen vast? Zijn er andere manieren waarop we ze kunnen bereiken?

Om ervaringen uit te wisselen over de moeilijkheden en mogelijkheden in contacten met de kinderen en jongeren, de online Bijbelclub en andere mogelijke digitale opties, organiseert de Landelijke Werkgroep Jeugdevangelisatie (LWJ) D.V. dinsdag 19 mei om 19.45-21.00 uur een webinar voor alle leidinggevenden van de kinder- en tienerclubs. Vanuit de LWJ wordt een korte presentatie gegeven over de ervaringen tot nu toe. Daarna is er ruimte voor de leidinggevenden om vragen te stellen en ervaringen uitwisselen. We zullen deze avond eveneens stilstaan bij de vragen over wanneer en hoe er weer gestart kan worden met de activiteiten als de corona-maatregelen versoepelen.

Om een goede uitwisseling mogelijk te maken, is een minimum aantal deelnemers vereist. Opgave voor deze avond kan via lwj@evgg.nl. U krijgt dan een link doorgestuurd waarmee u kunt deelnemen.

We wensen u veel sterkte toe in deze periode.

Gerdien Wilbrink | Secretaresse 

Landelijke Werkgroep Jeugdevangelisatie

Actueel

Op het Centraal Bureau in Woerden is een verminderde personele bezetting. De meeste medewerkers werken vanuit huis. U wordt verzocht niet dringende bezoeken tot een later moment uit te stellen. Bezoeken die niet kunnen worden uitgesteld, kunnen van tevoren worden aangemeld via desbetreffende organisatie. Het Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening blijft telefonisch bereikbaar via 0348-489900.

De gemeente Moerkapelle heeft vrijdag 15 mei jl. haar nieuwe orgel in gebruik genomen. De Zwitserse orgelbouwer Edskes orgelbouw heeft het oude orgel compleet vernieuwd. Van 17 stemmen naar 30 stemmen, verdeeld over hoofdwerk, bovenwerk en pedaal. De speeltafel bevindt zich nu niet meer aan de linkerzijde van het orgel, maar in de onderkast, recht onder het front. Vanwege de omstandigheden vond de overdracht in klein comité plaats. Op een later moment hoopt men in Moerkapelle alsnog een officiële ingebruikname te kunnen realiseren.

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

zo 31 mei 2020 Ds. A.J. de Waard neemt afscheid van Nieuwdorp. Aanvang dienst: 18.30 uur.
di 2 juni 2020 Bidstond te Grand Rapids (USA) i.v.m. de te houden vergadering van het curatorium N.R.C. inzake examen / toelating van studenten aan de Theologische School. Deze bijeenkomst is uitgesteld tot nader order.
wo 3 juni 2020 Het curatorium van de N.R.C. (de gemeenten in Amerika en Canada) komt bijeen in verband examens / toelating van studenten aan de Theologische School (Grand Rapids). Deze bijeenkomst is uitgesteld tot nader order.
za 13 juni 2020 Bevestiging (door ds. A. Schot) en intrede van ds. A.J. de Waard, te Urk. Aanvang diensten: 10.00 en 14.30 uur.
zo 14 juni 2020 Ds. A.T. Vergunst neemt afscheid van Waupun (USA). Aanvang dienst: 18.00 uur (plaatselijke tijd)
Alle agenda items