Webinar voor alle leidinggevenden van de kinder- en tienerclubs

Er leven veel vragen en onzekerheden over de evangelisatieactiviteiten. Gaat de Vakantiebijbelclub nog door? Hoe houden we de kinderen en jongeren die naar de clubs kwamen vast? Zijn er andere manieren waarop we ze kunnen bereiken?

Om ervaringen uit te wisselen over de moeilijkheden en mogelijkheden in contacten met de kinderen en jongeren, de online Bijbelclub en andere mogelijke digitale opties, organiseert de Landelijke Werkgroep Jeugdevangelisatie (LWJ) D.V. dinsdag 19 mei om 19.45-21.00 uur een webinar voor alle leidinggevenden van de kinder- en tienerclubs. Vanuit de LWJ wordt een korte presentatie gegeven over de ervaringen tot nu toe. Daarna is er ruimte voor de leidinggevenden om vragen te stellen en ervaringen uitwisselen. We zullen deze avond eveneens stilstaan bij de vragen over wanneer en hoe er weer gestart kan worden met de activiteiten als de corona-maatregelen versoepelen.

Om een goede uitwisseling mogelijk te maken, is een minimum aantal deelnemers vereist. Opgave voor deze avond kan via lwj@evgg.nl. U krijgt dan een link doorgestuurd waarmee u kunt deelnemen.

We wensen u veel sterkte toe in deze periode.

Gerdien Wilbrink | Secretaresse 

Landelijke Werkgroep Jeugdevangelisatie

Actueel

Ds. A.T. Vergunst is zondag 26 juli 2020 als predikant "geïnstalleerd" in de gemeente Carterton (Nieuw Zeeland). De officiële bevestiging, door ds. W. Harink, zal op een later moment plaatsvinden. Om de dienst (woord en beeld) te beluisteren, klik hier.

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

vr 7 augustus 2020 De gemeente Barneveld-Centrum bestaat 125 jaar. Om 19.30 uur wordt een herdenkingsdienst gehouden. Voorganger: ds. E.J. Boudewijn.
za 22 augustus 2020 Classicaal examen van kand. P.C. Vlot in de GG te Goes. Aanvang: 09.30 uur. Bijwonen van dit examen is mogelijk via aanmelding (voor de link: zie hierboven).
ma 24 augustus 2020 Het curatorium komt bijeen in verband met de toelating van studenten aan de Theologische School te Rotterdam (dag 1).
di 25 augustus 2020 Het curatorium komt bijeen in verband met de toelating van studenten aan de Theologische School te Rotterdam (dag 2).
wo 26 augustus 2020 De gemeente Nieuwdorp bestaat 100 jaar.
Alle agenda items