Jeugdwerkdag 2019

De Jeugdwerkdag 2019 komt er aan! Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de organsatie van deze dag speciaal voor leidinggevenden, ambtsdragers, vrijwilligers en andere betrokkenen in het jeugdwerk. Een bijeenkomst vol toerusting, inspiratie en ontmoeting.

Tijdens de Jeugdwerkdag staat het thema 'Een warm nest' centraal. Jonge vogels voelen zich veilig in hun nest. Daar worden ze beschermd en krijgen ze hun voedsel. Hoe zorg je er voor dat de gemeente ook zo’n warm nest is waar jongeren zich thuis voelen en gevoed worden? En hoe draagt het jeugdwerk daaraan bij? Kom ook naar de Jeugdwerkdag!

Praktische informatie

Datum: vrijdag 24 mei
Tijd: inloop vanaf 16:30 uur (centrale gedeelte vanaf 18:30 uur)
Spreker: ds. S.W. Janse
Locatie: Hoornbeeck College, Utrechtseweg 230, 3818 ET Amersfoort

Aanmelden

Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten (ook i.v.m. catering) vragen we jullie om je aan te melden. Dat kan hier. Trommel je mede-leidinggevenden op en kom naar de Jeugdwerkdag!

Van harte welkom!

Actueel

De nieuwbouw van de gemeente Rotterdam-Centrum vordert gestaag. Op de pagina van deze gemeente treft u een kleine impressie aan van de huidige situatie (mei 2019).

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is volop bezig met de renovatie van het kerkgebouw. Wilt u beelden bekijken van de voortgang van de renovatie? Klik dan hier.

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

za 22 juni 2019 Vergadering classis Amsterdam, te Lisse. Aanvang 10.00 uur.
vr 5 juli 2019 Vergadering classis Barneveld, te Barneveld-Centrum. Aanvang 19.00 uur.
vr 5 juli 2019 Vergadering classis Gouda, te Zoetermeer. Aanvang: 19.15 uur; (alleen indien een kandidaat een beroep aanneemt naar een van de gemeenten uit de classis)
ma 8 juli 2019 Vergadering classis Goes, te Goes. Aanvang: 19.00 uur.
di 9 juli 2019 Ds. E.C. Adams neemt afscheid van Corsica (USA).
Alle agenda items