Jeugdwerkdag 2019

De Jeugdwerkdag 2019 komt er aan! Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de organsatie van deze dag speciaal voor leidinggevenden, ambtsdragers, vrijwilligers en andere betrokkenen in het jeugdwerk. Een bijeenkomst vol toerusting, inspiratie en ontmoeting.

Tijdens de Jeugdwerkdag staat het thema 'Een warm nest' centraal. Jonge vogels voelen zich veilig in hun nest. Daar worden ze beschermd en krijgen ze hun voedsel. Hoe zorg je er voor dat de gemeente ook zo’n warm nest is waar jongeren zich thuis voelen en gevoed worden? En hoe draagt het jeugdwerk daaraan bij? Kom ook naar de Jeugdwerkdag!

Praktische informatie

Datum: vrijdag 24 mei
Tijd: inloop vanaf 16:30 uur (centrale gedeelte vanaf 18:30 uur)
Spreker: ds. S.W. Janse
Locatie: Hoornbeeck College, Utrechtseweg 230, 3818 ET Amersfoort

Aanmelden

Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten (ook i.v.m. catering) vragen we jullie om je aan te melden. Dat kan hier. Trommel je mede-leidinggevenden op en kom naar de Jeugdwerkdag!

Van harte welkom!

Actueel

Het is mogelijk om de bevestigings- en intrededienst na te luisteren van de kandidaten. M.L. Dekker, H. de Leeuw en  G.P. Nieuw Amerongen (klik daarvoor op de betreffende naam). 

Op zondag 8 september begon het evangelisatiewerk in Scheveningen, wat een nieuwe wending betekent van "Het Kompas". Ds. H.A. van Zetten ging voor in twee diensten en veldwerker Marco van Velden werd toegesproken. 

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

do 19 september 2019 Jubileumdienst ds. W. Silfhout in verband met zijn 25-jarig ambtsjubileum. Locatie: GG Capelle aan den IJssel - Middelwatering. Aanvang: 19.45 uur.
za 21 september 2019 Ds. M. Karens, emerituspredikant te Middelburg, is 25 jaar predikant.
zo 22 september 2019 Jubileumdienst ds. M. Karens in verband met zijn 25-jarig ambtsjubileum. Locatie: GG Werkendam. Aanvang: 10.00 uur.
wo 25 september 2019 Kerkdienst te Amersfoort waarin dhr. D.L. Elenbaas als veldwerker aan de gemeente wordt verbonden. Voorganger: ds. W. Visscher. Aanvang: 19.30 uur.
do 26 september 2019 Ds. A.B. van der Heiden, emerituspredikant te Doetinchem, is 40 jaar predikant.
Alle agenda items