Ds. G.W.S. Mulder neemt beroep aan

Ds. G.W.S. Mulder, predikant te Zoetermeer, heeft het beroep van de gemeente Ridderkerk aangenomen. Dit werd vanavond bekend.

Ds. Mulder is momenteel verbonden aan zijn eerste gemeente, Zoetermeer. Daar werd hij op 1 september 2010 als predikant bevestigd nadat hij juni van dat jaar als kandidaat beroepbaar werd gesteld door de Theologische School.

Ridderkerk is vacant sinds 11 april 2017. Ds. G. Pater, nu predikant te Ouddorp, verliet toen de gemeente. Het beroep op ds. Mulder was sindsdien het 6e uitgebrachte beroep. Hij zal de 12e predikant van de gemeente worden vanaf de instituering in 1910.

Actueel

De gemeente Nieuwdorp nam vrijdag 12 april een uitgebreid orgel in gebruik. Omdat de gemeente groeide en het orgel te klein werd is het orgel, dat stamt uit 1744, vernieuwd met de techniek van Hauptwerk.

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

za 1 juni 2019 De gemeente Waardenburg bestaat 75 jaar.
zo 2 juni 2019 Ds. G. Clements te Gouda is 25 jaar predikant.
di 4 juni 2019 Bidstond te Grand Rapids (USA) in verband met de vergadering van het curatorium van de NRC. Voorganger: ds. H.D. den Hollander.
wo 5 juni 2019 Het curatorium van de N.R.C. (de gemeenten in Amerika en Canada) komt bijeen in verband met toelating van studenten aan de Theologische School (Grand Rapids).
zo 9 juni 2019 Student H. de Leeuw te Walker (USA) is vanaf deze dag beroepbaar (bij positief advies van het curatorium op woensdag 5 juni).
Alle agenda items