Deputaatschap Evangelisatie benoemt veldwerker voor Scheveningen

Het Deputaatschap Evangelisatie heeft de heer M. (Marco) van Velden (42) uit Benthuizen benoemd tot veldwerker voor het evangelisatiewerk in Scheveningen. De benoeming gaat in de tweede helft van 2019 in en geldt voor de periode van drie jaar.

Het bovenplaatselijk evangelisatiewerk in de regio Den Haag vindt sinds januari 2006 plaats vanuit de evangelisatiepost ‘Het Kompas’. Het werk wordt georganiseerd en ondersteund door de classis Gouda. In het najaar van 2019 wordt het werk verplaatst naar het kerkgebouw aan de Keizerstraat / Nieuwe Laantjes in Scheveningen. De beslissing tot benoeming van een veldwerker werd medio 2018 genomen. De veldwerker is gezichtsbepalend voor de nieuwe post in Scheveningen en geeft leiding aan het evangelisatiewerk. Hij draagt zorg voor de opzet, continuering en verdere uitbreiding van de evangelisatieactiviteiten.  

De heer Van Velden heeft op dit moment een commercieel/technische functie binnen het bedrijfsleven. Van Velden is diaken in de Gereformeerde Gemeente in Benthuizen. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen.

Actueel

In Fort Macleod (Canada) verrijst een nieuw kerkgebouw. Het huidige is te klein geworden door groei. Het oude kerkgebouw wordt, na ingebruikname van het nieuwe, omgebouwd tot zalen en consistorie.

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

wo 21 augustus 2019 Bevestiging (door ds. J.M.D. de Heer) en intrede van kand. G.P. van Nieuw Amerongen, te Goes. Aanvang diensten: 14.30 en 19.00 uur.
wo 28 augustus 2019 Bevestiging (door ds. W. Silfhout) en intrede van kand. M.L. Dekker, te Den Haag - Scheveningen (inzake werk in Israël). De uitzending wordt verricht door ds. A. Schot. Aanvang diensten: 14.30 en 19.00 uur. Locatie: GG Gouda (Nieuwe Gouwe Oostzijde 2b).
wo 28 augustus 2019 Bevestiging (door ds. G.M. de Leeuw) en intrede van kand. H. de Leeuw, te Franklin Lakes (USA). Locatie: Jackson Ville Chapel, 264 Jacksonville Road, Lincoln Park, NJ 07035.Aanvang diensten: 13.30 en 19.00 uur (plaatselijke tijd).
vr 30 augustus 2019 Classisvergadering classis Middelburg, te Vlissingen. Aanvang: 19.30 uur.
za 31 augustus 2019 Ds. A.T. Vergunst te Waupun (USA) is 25 jaar predikant.
Alle agenda items