Afscheid ds. A. Moerkerken (incl. gehouden afscheidspreek)

Sinds Tweede Pinksterdag (21 mei 2018) was ds. Moerkerken niet meer in staat geweest om voor te gaan in een kerkdienst.

In verband hiermee heeft hij zondagochtend 20 januari afscheid genomen van gemeente te Capelle aan den IJssel-West.

Ds. Moerkerken preekte uit Jesaja 55:6-7, met als thema ”De waarachtige bekering”. Na de dienst werd de predikant toegesproken door ouderling H. T. Groenendijk.

D.V. 2 februari (een dag na zijn verjaardag)  zal ds. Moerkerken  om 10.00 uur in het kerkgebouw Elim, Merellaan 346, te Capelle aan den IJssel een afscheidsreceptie worden aangeboden voor de 'eigen gemeente’ en anderen die van hun meeleven blijk willen geven. 

Klik hier om de afscheidspreek na te luisteren.

Actueel

De gemeente Nieuwdorp nam vrijdag 12 april een uitgebreid orgel in gebruik. Omdat de gemeente groeide en het orgel te klein werd is het orgel, dat stamt uit 1744, vernieuwd met de techniek van Hauptwerk.

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

za 1 juni 2019 De gemeente Waardenburg bestaat 75 jaar.
zo 2 juni 2019 Ds. G. Clements te Gouda is 25 jaar predikant.
di 4 juni 2019 Bidstond te Grand Rapids (USA) in verband met de vergadering van het curatorium van de NRC. Voorganger: ds. H.D. den Hollander.
wo 5 juni 2019 Het curatorium van de N.R.C. (de gemeenten in Amerika en Canada) komt bijeen in verband met toelating van studenten aan de Theologische School (Grand Rapids).
zo 9 juni 2019 Student H. de Leeuw te Walker (USA) is vanaf deze dag beroepbaar (bij positief advies van het curatorium op woensdag 5 juni).
Alle agenda items