Privacyverklaring Deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening van de Gereformeerde Gemeenten

Via de dienst www.gergeminfo.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening van de Gereformeerde Gemeenten acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening van de Gereformeerde Gemeente is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 november.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Emailadres

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Publicatie

Wij publiceren uw gebruikersgegevens niet.

Verstrekking aan derden

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Houttuinlaan 7
3447 GM Woerden
info@cbgg.nl

Agenda

Voor alle genoemde data geldt Deo volente

wo 28 juni 2017 Bevestiging (door ds. G.J.N. Moens) en intrede van ds. A. Vermeij, te Oosterend (Texel). Aanvang diensten: 11.00 en 15.30 uur.
wo 5 juli 2017 Bevestiging (door ds. G.W.S. Mulder) en intrede van ds. J. IJsselstein, als zendingspredikant voor Cambodja, te Utrecht. Aanvang diensten 15.00 en 19.30 uur. Voorganger in de bevestigingsdienst is ds. W.A. Zondag.
za 8 juli 2017 Classicaal examen (door de classis Barneveld): om 09.30 is het examen van kandidaat E.J. Boudewijn en om 13.30 is het examen van kandidaat J.B. Huisman. Locatie: kerkgebouw GG Barneveld-Centrum.
ma 31 juli 2017 De gemeente Poortugaal bestaat 75 jaar.
do 3 augustus 2017 Classicaal examen van student E.M. Maljaars, te Chilliwack (Canada).
Alle agenda items

Actueel

Studenten van de Theologische School zijn bevorderd naar het volgende leerjaar. Dhr. G.P. van Nieuw Amerongen mag gaan proponeren. De 4-jaars studenten zijn beroepbaar gesteld.
Ds. P. Mulder (67 jaar, Tricht-Geldermalsen) is de nieuwe rector van de Theologische School. Hij volgt ds. A. Moerkerken op die op 23 juni zijn taak neerlegt en rector was van 1995 tot 2017.